Knip programma windows download

Looking for:

Looking for:

Knip programma windows download

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Глаза Джаббы по-прежнему выражали шок и растерянность, когда сзади раздался душераздирающий крик: – Джабба. Джабба. Это кричала Соши Кута, его технический ассистент, подбегая к платформе с длиннющей распечаткой в руке.

 
 

Knip programma windows download. The Top 9 Awesome Snipping Tools For Linux

 
Download Free Snipping Tool for Windows to create snips, save them on Google Drive, Dropbox, Amazon S3, FTP, or even send Web Requests. Microsoft werkt aan een nieuwe versie van het Knipprogramma. ‘Snipping Tool’ wordt niet verwijderd zoals het bedrijf dat eerder van plan was.

 

Lightshot (afbeeldingshulpmiddel) – Chrome Web Store

 

Gebruik het Knipprogramma om wijzigingen of aantekeningen te maken, deze op te slaan en vervolgens te delen. Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen. Selecteer het startprogrammavoer knipprogramma in en selecteer knipprogramma in de resultaten.

Swipe vanaf de rechterrand van het scherm, selecteer Zoeken, voer knip programma windows download wundows het zoekvak in en selecteer knipprogramma in de lijst knip programma windows download resultaten.

Selecteer Start, ссылка knipprogramma in het zoekvak in en pprogramma vervolgens Knipprogramma in de lijst met resultaten. Open je Knipprogramma en selecteer een van de volgende om schermafbeeldingen te maken en hiermee te werken. Selecteer in Knipprogramma de optie Modus. In eerdere versies van Windows selecteert u de pijl naast de knop Nieuw.

Wanneer u vervolgens het type knipsel kiest dat u wilt gebruiken, ziet u dat het hele scherm enigszins grijs wordt. Selecteer vervolgens in de huidige schermweergave het gebied van het scherm dat je wilt vastleggen. Nadat je het Knipprogramma hebt geopend, open je het menu dat je wilt vastleggen. Voor Windows 7 druk je op de toets Esc voordat je het menu opent. Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen.

Selecteer Modus of in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Winfows. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen. Nadat je een knipsel hebt vastgelegd, kun je prigramma behulp van de knop Pen of Markeerstift op of rond het knipsel schrijven of tekenen.

Selecteer Gum om de lijnen die je hebt getekend te verwijderen. Selecteer de knop Knipsel opslaan nadat je een knipsel hebt vastgelegd. In het vak Opslaan als typ je een bestandsnaam, locatie en type. Selecteer vervolgens Opslaan. Wanneer je vanuit een browservenster een knipsel vastlegt en windosw dit opslaat knip programma windows download een HTML-bestand, wordt de URL http://replace.me/12441.txt het knipsel weergegeven.

Om te voorkomen dat de URL weergegeven:. Nadat je een knipsel hebt vastgelegd, selecteer je de pijl naast de knop Knipsel verzenden en selecteer je een optie in de lijst. Klik продолжить чтение de map waarin je je knipsel hebt opgeslagen met de rechtermuisknop op het knipsel. Selecteer Afdrukken in de opties en maak keuzen voor hoe je je afbeelding wilt afdrukken.

Typ in het zoekvak op de taakbalk de tekst knipprogramma. Je ziet de app Knipprogramma en een lijst met acties die je kunt uitvoeren. Selecteer Aan taakbalk vastmaken. Bepaal eerst het menu of andere onderdelen die je wilt vastleggen. Selecteer in Knipprogramma de optie Vertraging en selecteer bijvoorbeeld 5 seconden. Selecteer Modus om de aftelling van 5 seconden te starten. Open binnen 5 seconden een menu of stel de afbeelding op een andere manier samen. Na 5 seconden, knip programma windows download je het scherm grijs ziet worden, gebruik je de muis om het gewenste gebied om te tekenen.

Aanmelden met Microsoft. You’re signed in. U hebt meerdere accounts. Windows 10 Windows 8. Meer hulp nodig? Deelnemen aan het knip programma windows download. Ondersteuning krijgen. Was deze informatie nuttig?

Ja Nee. Dank u! Nog meer feedback? Hoe meer u ons vertelt, knip programma windows download beter we u kunnen helpen. Kunt u http://replace.me/8259.txt helpen verbeteren?

Mijn probleem is opgelost. Heldere instructies. Gemakkelijk te volgen. Geen jargon. Afbeeldingen hebben onip. Komt niet overeen met mijn scherm. Onjuiste instructies. Te technisch. Onvoldoende informatie. Onvoldoende afbeeldingen. Hebt u aanvullende feedback? Feedback verzenden. Bedankt voor uw feedback. Vrije vorm-knipsel. Rechthoekig knipsel. Selecteer knip programma windows download venster, zoals een candy zuma game for pc, dat je wilt vastleggen.

Volledig scherm-knipsel.

 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *